Privātuma politika

Šī privātuma politika skaidro, kā mēs apstrādājam un izmantojam jūsu personas datus.

1. Kas mēs esam?

SIA Auto vip plus reģ. nr.41503084570, juridiskā adrese: Liedaga iela 2, Piņķi, Babītes pag., Mārupes nov., LV-2107 T. +37124552233

2. Ko mēs darām?

Mēs esam BOSCH Car Service oficiālais partneris, kas sniedz autoservisa pakalpojumus dažādu marku automašīnām.

3. Kādu informāciju mēs ievācam un kādiem mērķiem?

Lai nodrošinātu augstu servisa kvalitāti, mēs apstrādājam tādus datus kā vārds, uzvārds, kontaktinformācija, informācija par jūsu automašīnu, tīmekļa vietnes apmeklējuma dati. Šie dati tiek izmantoti, lai:

izpildītu remonta vai pakalpojumu pasūtījumus, nodrošinātu servisa kvalitāti un atbilstību garantijām, izveidotu pilnu jūsu automašīnas remontu vēsturi (dati tiek glabāti līdz 40 gadiem). Ja dodat piekrišanu, jūsu automašīnas tehniskos datus varam izmantot izpētei un attīstībai, lai uzlabotu mūsu pakalpojumus (glabāšanas ilgums - līdz 10 gadiem).

4. Personas datu izmantošanas mērķi

Mēs apstrādājam jūsu personas datus šādiem nolūkiem: Jūsu identifikācijai, atbilžu sniegšanai uz jautājumiem, sūdzībām, mūsu pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai ( anketas, aptaujas ), Jaunumu un piedāvājumu nosūtīšanai, līgumu izpildei, maksājumu administrēšanai un saistību nodrošināšanai, videonovērošanai, lai aizsargātu īpašumu, statistikas un biznesa analīzei, mājaslapas uzturēšanai un uzlabošanai.

5. Personas datu nodošana

Mēs nodrošinām, ka jūsu dati ir drošībā un netiek pārdoti vai neatbilstoši nodoti trešajām personām. Jūsu dati var tikt nodoti Robert Bosch Grupas uzņēmumiem vai tehniskajiem partneriem, kas apstrādā datus mūsu uzdevumā. Jūsu dati netiek sūtīti ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas.

6. Glabāšanas ilgums

Personas dati tiek glabāti līdz apstrādes mērķa sasniegšanai. Ja apstrāde notiek, pamatojoties uz jūsu piekrišanu, dati tiek apstrādāti tik ilgi, kamēr piekrišana nav atsaukta.

7. Jūsu tiesības

Piekļūt saviem datiem un saņemt informāciju par to apstrādi, Labot neprecīzus vai nepilnīgus datus, pieprasīt savu datu dzēšanu (ja vairs nav nepieciešami),ierobežot datu apstrādi, saņemt datus strukturētā formātā un nosūtīt tos citam pārzinim, Atsaukt savu piekrišanu datu apstrādei jebkurā laikā. Piekrišanas atsaukšana neietekmē apstrādes likumību pirms atsaukuma.

8. Sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu vietnes darbību, personalizētu saturu un reklāmas, kā arī analizētu datplūsmu. Jūs varat mainīt sīkdatņu iestatījumus mūsu vietnē. Sīkdatnes ietver: nepieciešamās sīkdatnes vietnes darbībai, statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklētāju uzvedību, Mārketinga sīkdatnes, lai rādītu atbilstošas reklāmas. Ja rodas jautājumi vai neskaidrības par jūsu personas datu apstrādi, sazinieties ar mums pa e-pastu:serviss@autovip.lv. Informācija pēdējo reizi atjaunināta: 01.09.2024

Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mums.

Darba laiks

P. - P: 8:30 - 19:00

sestdiena: brīvs, svētdiena: brīvs

Adrese

Meistaru iela 3A, Piņķi

Babītes pagasts,

Mārupes novads,

LV-2107

E-pasts

serviss@autovip.lv

Rekvizīti

SIA Auto vip plus LV41503084570 Liedaga iela 2, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads,

LV-2107

© SIA Auto vip plus :: Privātuma politika :: Facebook :: Instagram